Computeeer

Today is the day! The day with a big D!
Its the data day!´
Fick hämta nya skoldatan idag. och den ÄR förjävla smutt alltså! men nu håller den på o dö!
dåligt batterie efter att jag suttit i 2 timmar med den...
Så tjingeling!

first day.

Vaknade 7 idag. Kollar mig lite förvirrat omkring o undrar vem som ringt. Kollar på telefonen. Ingen har ringt.
Lägger mig igen för att somna om. Får sen den fasansfulla tanken. Skolan börjar idag. Kul!
Så vid kvart i 10 är jag i skolan, 6 nya i klassen så nu är vi över 30 stycken varav 23 st är tjejer! och inga tysta brudar... Tur att Samuel har sin pek pinne han kan slåss med...
Men iaf så blev det samling 30 min i klassrummet och sedan ytterligare 30 min i aulan. sen förväntar dom sig att alla nya förvirrade ettor,tvåor och treor ska äta samtidigt i matsalen. Aint gonna happen..
Iböand så undrar man om rektorer och lärare verkligen har studerat på universitet och högskolor om dom nu inte ens kan räkna till att 500 elever ska få plats i matsalen med 50 platser.

That´s all I have to say for now.


Love is in the air!

God kväll mina två läsare!
Jag har absolut inget intressant att skriva om som hänt. Fast jo det har jag! Två vänner till mig har gått ett steg längre i deras förhållande! För några dagar sedan friade Terese till Josefine, så idag var det firande för kärlekdsparet!
Blev middag på BBQ and steakhouse inne i stan. 10 brudar och en kille in på restaurangen och helt plötsligt så blri ljudnivån mycket högre än innan...
vi åt gott pratade gott och klagade på att maten inte kom tillräckligt snabbt. När alla ätit och plockat fram plånböckerna så får vi notan på 1800;- och då börjar paniken...alla lägger pengar, men de saknas lite, så det räknades och det las till. Det tog 15 min att räkna ihop pengarna.
Men allt var värt för att se de lyckliga tu!
Grattis till Tessie och Jossan! <3

RSS 2.0