And once again you blow my mind away..!


Jared Leto my gad!!



30 seconds to mars live. Helt galet! Öppen himmel och Jared leto på scenen o beordrar publiken att göra som han säger. Har fortfarande rysningar i kroppen av spelning! OH vad jag saknar! Borlänge! Peace&Love!

kvällstänk


Jag kan försöka ersätta dig med vem som helst. Fast du har fortfarande mitt hjärta din skitstövel.


!!



Den här veckan kör vi ALL IN! VI BAH KÖÖÖR!!


You see me rollin..

Vaxholm levererar STORT! Sjukt kul har det varit! Träffat sköna människor och dansat runt med inga tankar på hur idiotiskt det antagligen såg ut, emot morgonkvisten bara sitta och chilla till Maggio och Linnros. Och vid halv 8 på morgonen traska till bussen i morgonsolen. galet nöjd över hur natten blev och de som kvällen spenderades med!
BIG THANK YOU TO ALL YOU GUYS!

Slutet är där



It´s too late now. What we once was can never be the same again. No matter how much I would like to go back to what we were.


woppp wooopp

Siesta dag med Tuss o vila upp för att sedan köra på fiesta natt!


Hold on



Jag önskar dig inget gott. ändå hoppas jag på oss.

1 dag kvar!

Om 1 dag kommer min finaste syster ("syster") hem!! Hon har hängt i Skåneland i en vecka! Alldeles för lång tid enligt mig..Saknar henne nåt så grönjävligt.. men morgondagens kväll och natt kommer spenderas med henne så bara se till att stå ut i några timmar till! Sen är hon hemma och vi kan prata bajs igen!


Jag är så sjuk. Så jävla sjuk!


WOPP WOPPP

Övningskörde precis! Satan vad kul det var! Taggar redan inför nästa gång..Även fast det var ltie motorstopp då o då..haha stopp mna får ta!


oh shit ..

Träffat några av de galnaste människorna ever.. BRORSANS KOMPISAR!
Oh shit dom är helt tokiga! dom kan äta nattfjärilar..om dom fånga dom såklart.. Skratta gott hela kvällen!




TAGGAT!!

Igår när jag kom gåendes hem från stallet så kikade jag i brevlådan och såg att jag äntligen fått mitt körkortstillstånd!  Så nu är det bara att se upp på vägarna för nu sitter jag strax bakom ratten!
redan blivit lovad att få låna en kompis bil o glida till skolan med när jag väl skaffat körkortet.. Hehe TAGGA!!


mitt i natten

Mitt i natten kan väl nästan säga att det är?
Kom precis in genom ytterdörren efter att ha cruisat runt med Favvo Martin i kommunerna! Haft allvarliga pratstunder om livet och allt i dess like.
Känns alltid bättre efter att ha pratat med Martin, man får lite mer perspektiv på saker och ting. Verklighetstänkande och ögonöppnande!
De som inte känner såna människor med så fantastiska egenskaper och personlighet.. kan bara säga I feel for you!

keeping it updated



Under jobbiga perioder som denna är det förklarligt till varför jag inte skriver nånting här. Fick några smärre klagomål från min mormor häromdagen då hon påpeka att hon slutat att klicka in på min blogg för att jag aldrig skrev! Haha tror nog att min mormor är den skönaste och underbarasta mormorn! Älskar henne så innerligt!!


RSS 2.0