Inspiration och lyckoönskningar


Beger mig iväg med en inköpslista för att skaffa föda.

BRB skaffar mat

Inspo


SICK

Busta. Omg.

Min lycka


Fuck me vad jag saknar dig


14 februari

Planerar Alla hjärtans dag med älskling! ser fram emot det nåt så enormt att vi ska fira tillsammans!! Längtar!! <333333

I live I live I live for symphonies


3öre

drog spontant till 3kronor igår kväll! Mitt smultronställe. Jag är stammis. De fick jag konstaterat när garderobkillen säger "Hej Lovisa!" Haha. I like it!
Chillade med massa underbara människor och Ounderbara! Men de va najs!


-

You hear that? That´s me screaming.
- I cant hear anything..?
That´s right.

Peppar peppar ta i trä


wooord

Sista lektionen. Alltid den minst seriösa.

# 546


Lycka

Jag är lycklig.  Helt insane vad lycklig jag är. Rätt äcklig känsla, för någon gång kommer det ju ta slut. som för 8 månader sedan.
Men nu är jag lycklig! Och jag ska till gymmet! Ohh I love life!
Puss på er alla!!!!!!

Hard work

Veckan innan jul jobbade jag som paketinslagare i Sturegalleria. Ja Jag är en jävel på att slå in paket nu.
Soft jobb. Chillade fett. typ. de första 2 dagarna. Kom kanske en ström på 36 människor på hela dagen. Vi chillade och hittade på fina bus och tog kort på det.
Sen helt plötsligt en dag etablerade sig allting ocg vil böev sjukt poppis! Från 36 paket blev helt plötsligt dom runt 180! På en dag!
(sen får vi ju dela 180/2, eftersom vi var 2 stycken som jobbade )
Men ändå! SJUKT. Hann inte ens äta lunch eller ta en rast eftersom det ständigt var kö.
Fett poppis.
Frida band fast mig i väggen. Kändes rätt bra o sitta där.


u just act crazy?

JÄÄVLA SKEEEIIIT. Hatar att rita människor. Försökte på mig det idag, tidskrävande o jobbigt.. Har inget tålamod för sånt. Så blev ingen bild då heller. Whatever. sånt man får ta!
Sen kan man ju göra andra versioner av människor.. hehe typ.. skallen!

We are the people who rule the world

jag har fruktansvärt ont i min nacke.. vet inte om jag råkade sträcka mig på gymmet i förrgår eller om det är med tanke på mitt o Tuss headbang i bilen hem från Täby igår.. Eller kanske lite både och?!
Kidnappade min Tuss igår kväll för att ha en suprise dinner för henne med Elin och Evelina! Vi käkade oss övermätta på hard rock café och drack drinkar. Drog vidare till DAAM för att förkröka. Gick ju käpprätt åt helvete med den maten i magen. Drog till Tegel för att socialisera en aning iallafall! Drog lika snabbt därifrån pga matkoma, men ja.. socialisera gjorde vi ju allt! Va ju många där man kände! (carro,jenny,fanny,peter,hasse,oscar, gamla ragg som kommer ihåg en osv )
Kvällens bästa var ju faktist några meningar från ett gammalt ragg från förra helgen vi va på Tegel och rockade loss!
Han: Du är lika vacker som senast vi sågs här!
Tack grabben! Du har likadana kläder på dig som senast jag såg dig! :)
Aint I pretty?

Vad hände!?

Seriöst. Vad hände? hur kommer det sig att snön och de -15 graderna kommer i början av februari? Borde de inte bli varmare nu? Seriöst. lackar järnet.

Crazy cat lady


STRESS!

Måste jobba arslet av mig imorgon! hela dagen är fullsmockad med saker att hinna. Måste hinna skriva klart Tjernobyl rapporten, ska rida och jag ska gymma, jag vill hinna sova också!!! och Äta. äta brukar vara gott...
eller nja det är kanske överskattat??
Vi får se hur det blir med ätandet..!
Vill ha sommar. bilden är inte kopplad nåt till sommaren förutom att den är tagen i Augusti. Men jag va brun där. eller "brun" jag blir mer rödbrun. Så jag va rödbrun där! Sen gillar jag inte bilden men jag gillar den ändå.
God natt!

Du säger till dig själv att det inte är värt det, men om det verkligen inte hade betytt något, hade du inte lagt ner så mycket tid på att tänka på det


RSS 2.0