I´ll be back in time

Ohhh!! så sjukt trött.. Drog till skolan halv 9 imorse, åkte direkt ifrån skolan till stallet, direkt från stallet till Arninge för ärenden, direkt från Arninge till gymmet. Kvart i 21 var jag hemma! Keep goin all day!
Suttit och kollat på en dokumentär om Tjernobyl de senaste timmarna inför en rapport skrivning i skolan.. nu är den slut o jag vill bara slänga mig i säng och dö!
God natt!

Lördag!

Lördagen spenderades halva dagen i sängen och andra halven i stallet. Och lördag kvällen och natten spenderades på tegelbruket med massa fina vänner!
Vi firade Tuss och Emelie som fyllde 19 och 20 ! va galet kul!



Bajs

Fortsätter söndagen med en hård sväng till gymmet. Axlar och bröst bjuds det på idag! Har inte hunnit vara där sen i torsdags eftersom jag inte hann i fredags och jag sov bort hela dagen igår...Ny vecka nya tag!!
Let´s do this!

Jag kör en free-dag

Jag kör på en fredag kväll utav de lugna slaget. Lyssnar dock på party musik, med elementet på i rummet, katten som sover och lite skolgrejer. Mår ju typ som bäst av att ha de så här bra! Idiotisk mening men fucking true! Mår bra ända in i själen med denna värme, musik och sällskap!
Väntar dock på en kompis också.. Hoppas själen kommer må bra även fast den kanske måste gå ut i kylan ...
Både ICA och coop, har sålt ut 200gramare choklad kakor för 10 kr styck! Va "TVUNGEN" att följa med alla andra och köpa en till mig själv till 4 timmars historia lektion...Köpte också en till min bror.. Snäll som man är!

When you can walk right past someone like they were never a big part of your life.

-

Pursuit


Impuls beroende

Impuls färgade mitt hår idag. Efter jag blivit arg. Bråkade med en bekant till mig. Efter det var jag chanslös, impuls färgade håret. Måste sluta med såna impulsgrejer!
Svider ju i plånboken om jag ska fortsätta så.. hehe

-


God natt!


Idioti

ALLTID under vintern, ALLTID ska jag ha minst med kläder på mig, ska envisas med att ha converse trots snö och minus grader, magtröja och tunna tröjor..
På sommaren blir helt plötsligt jeans och stickade koftor mycket mysigare..
Bara jag som har det dilemmat??

Vad hände med oss?

Vart gick det snett i livscykeln?

Telefon konversation med mamma


Mamma: Om några månader får du välja din drömtelefon!!

Lovisa: Mamma, det är bara en telefon..
Snart får jag byta ut min Sony Ericson W797 mot viiiiilkeeeen telefon jag vill! Taggar något så fruktansvärt!! Speciellt eftersom att Gamla Sony gett upp på mig...

We´re teenagers, shit happens.

Jag var helt bombsäker på att vi började 8.20 idag. Men nej det gjorde vi tydligen inte. Tredje gången den här terminen som jag kommit några timmar för tidigt till skolan( och ja terminen har ju inte ens lämnat sin första månad)
Jag som skippade frukosten bara för att få ligga i sängen en stund till..Avlider.. Blir så arg på mig själv!!!
Nu ska jag gå och leta mat och hoppas på att det finns fler idioter som gör som jag och kommer alldeles för tidigt...

Sleep

Har vart så trött och seg i skolan idag att det nästan vart ett skämt. >Men så fort jag kommer till stallet piggnar jag till nåt så fruktansvärt! Sitter och taggar järnet till helgen nu!? Från att praktiskt taget sovit igenom dagen till att nu  knappt kunna sitta still!!

I make no apologise for how I chose to repair what you broke

Känner mig smått förvirrad och en aning pirrig i magen. Förstår ingenting. så jag lägger ner, väntar in martin och får fullfölja en del prat,råd och massa annat.. Men en dusch innan det!

Ma man!

Fick sånt kärleksrus gentemot min man efter gymmet!
Min bästavän!
(alltså han är min man även fast vi inte är boyfriend girlfriend. Han kommer alltid vara min man. Även när han skaffar brud! Sånt den får ta! )

Kvart i 12. Dagen kan börja!

God morgon!
Har sovit fram till halv 11 och laddat upp inför hela dagen! (Alltså soffsittande o frukost i mängder )
Eller okej, det ända jag ska göra idag är att
-Body pump på gymmet
-Dressyrträning med hästen

Massa träning efter några slappar dagar då jag vart sjuk! Men nu är jag igång igen!!

Mojo so dope


Natten var ung och vi ägde den!

Vi var ute och firade igår! Jag och min andra halva! Och hennes 1/3 Joakim+ the whole gang då!
Vi rockade folktomma Tegelbruket! Vodka Burn, P2, och halv liter glas fyllda med öl och cider, dans och galna ljus!
Som sagt. Vi rockade sönder natten!

G-natt

La mig i sängen vid halv 6, blundade en stund öppnade ögonen och såg att klockan blivit tjugo i 8..Känns ju helt sådär inte okej.. men är fortfarande trött så inte direkt så att jag inte kommer kunna sova inatt! Bör egentligen gå o lägga mig nu! Det är ju faktist skönt att sova!!!!

Collide


Min andra halva

Vi busade runt inne i staden inatt! Dansade loss på Amnesia med shufflande människor, Harry Potter&co och the birthday kid Gabriella! Sen också tyskarna! Kul var det! Men gamla som vi är begav vi oss hemåt vid 1. ett stopp vid donken on the road och sedan direkt hemåt!  Med såna kvällar kan man va hurtbulle nästa dag! Både gym och häst var klara innan klockan 14!

#0225

Uppe med tuppen och ska snart iväg till gymmet. Är fotfarande fucked up i halsen pga förkylning men kan inte hålla mig borta så mycket mer!  Saknar att vara där!!
Så vi hörs människor!
Peace out

Bar Academy!

Sjukt kul kväll! Gick på en bartenderkurs och fick lära mig några grund saker inom bartending! Kasta flaskor, bouncea osv osv. Sjukt kul! Man blev så grymt taggad så fort "lärarna" började prata om kurser utomlands, jobb! Starkt jobbat tjejer ( som deltog) !!!!

BIG 18!

Gabbi fyller BIG 18! Dags för henne att Joina oss andra på krogarna i stan!!
Grattis min fantastiska vän!!<3

American idiot


Kämpigt..

Gick upp tidigt imorse för att jag började 8.20. När jag väl kom till skolan började jag 10. orkar verkligen inte med mig själv ibland! Inte första gången jag sätte foten i skolan och börjar några timmar senare..
Så nu när jag försöker plugga vill jag helst slänga mig i sängen o aldrig resa mig därifrån..! Går ju dock inte..har för mycket att göra..Biter ihop tills det är klart! Eller nåt sånt!
Imorgon ska jag till Stockholm bar academy och gå bartenderkurs! taggarååå!!!!

Jag är imponerad över "min" snusmumrik!

Han deltog i idrotten idag!

605


Man tager vad man haver!


Återupptar ett gammalt intresse


Dag 5- Vem är nummer 13 i din telefonlista och hur känner du den personen?

Hmm nummer 13. Det är Herr Arvid. Mr Nordström. Jag umgås ingenting med honom längre, men vi lärde känna varandra i mitten av sommaren,nångång i Juli.
Vet inte riktigt hur det gick till..men vi klickade rätt bra från första gången vi hängde utan att vara påverkade av alkohol eller omringade av andra fulla människor.
Vi bestämde oss för att båda va uttråkade en kväll och vi skulle ses, jag mötte upp honom vid tåget i min förort, vi tog en promenad till stallet, utan att det blev en ända tyst minut. Vi gick hem till mig och kollade film. Klockan blev mycket och tågen slutade gå. Han sov kvar. Sen sov han kvar 2 nätter till. dagen då jag formligen skickade hem honom gick till och med mamma med till dörren och sa på skämt " jag trodde för ett tag att vi fått ett till barn i familjen!"
Men ibland tappar man kontakten! Men skoj hade vi!

Sometimes being a teenager makes you wanna die

Skaffa aldrig långa,krångliga och svårstavade lösenord. Lovar att det blir fruktansvärt jobbigt att hela tiden behöva logga in med dem.. Ett litet tips såhär på kvällskvisten!
2012:s början har varit de effektivaste dagarna på länge för mig! Har ställt klockan varje morgon för att åka antingen till stallet och träna eller åka till gymmet och träna själv! Imorgon och i övermorgon ställer jag till och med klockan på 0600! FÖR JAG SKA JOBBA! Mata hästar. Lär ju regna lika mycket imorgon som de gjort de senaste dagarna.. Vilket betyder att det kommer suga..Men prinsarna (Sudden o Max) finns ju trots allt där! 2 stora + på 400 och 600 kg vardera!

Nåt åt det hållet..


-


2012, energy boost

2012 börjar bra.
Började med pluggandet igår. 10 dagar kvar o blir klar med allt som ska va klart innan skolan drar igång!
Idag börja hårdträningen med hästen, och nu på kvällen körde jag och min andra halva ett core pass för att komma igång med gymmandet nu efter jul och nyårs dagarna! Man märker hur latheten drar fram när det är kallt och massa annat som ska fixas osv..  Men som de allra flesta säger. Nytt år nya tag!
Nu ger vi allt!

Niggas in Paris


Styrka


RSS 2.0