Thank u thank u far 2 kind

Saknar min gamla skruttdata där det ligger massa härliga pinsamma bilder! Vill ha dom på nya datorn o kunna bläddra igenom.. Skratta åt mig själv typ..

Till helgen är det äntligen planerat att genomföra denna jävla photo session med mina favoriter! Taggar som FAAN! Vart så sjukt bra väder idag att jag velat dra ut o fota men låg kvar i sängen med boyfriend och sov istället.. Jävla onsdags ångest o sova bort hela dagen.. Tur att man gjorde det med någon man tycker om iallafall!

Peace out people



( Brudarna är swagg  )


Så länge du är med mig



Tok ponnyn som sparkar emot skänkeln så fort man lägger på den.
Upptäckte igår att han är kittlig mot dem, så testade att träna utan dem och äntligen tog han skänkeln utan att bli frustrerad!


Blinded by the dark



Förblindad av ord och handlingar som saknade mening.

Men utan dem skulle jag aldrig varit där jag är idag.

Jag vet inte vem jag är men jag är din



Kom hem från stallet halv 8 och det var fortfarande ljust ute!
De bevisar bara att våren är här nu!

03-24

Man vet att man är lyckligt lottad när man vaknar upp och får se ett underbart fint sms från sin kille..Vart så glad att även fast klockan bara var kvart i 6 så kunde jag inte somna om! det var väl iförsäg en downside men smällar man får ta i livet!

Idag mitt på blanka dagen så började det snöa (!!!!?) ute i skogen där jag håller till när jag leker med hästarna. Men va fan! Vart kommer all snö ifrån?! var får den livsglädjen ifrån när alla typ gått runt o smutskastat o hatat den..Ska ju bli vår NU!



Guy´s

Skulle kunna tänka mig att byta kön bara för att kunna använda killkläder.
GRYMMA KILLAR GOD DAMNIT!
Pengar skulle sitta rätt bra i plånboken just nu!






Drar alla över en kam

Alla "stor"bloggare. Eller bloggare som ligger på Bloggs topplista, har långt hår. Undrar om kändisskapet avgörs av hårlängden..?


I know what they dont wanna tell you

3 dagars hemmasittande från skolan och jag har redan utvecklat schizofreni. Har diskussioner med katterna och pratar med min egen spegelbild. Tur att det är torsdag imorgon, skulle aldrig klarat mig en dag till ifrån skolan. Måste trötta ut stämbanden.

So I can spend my time with you

Känner mig ytterst fantasifull just nu! Ska försöka skrapa ihop lite människor ta tag i brorsans kamera och försöka skapa något vackert, snyggt, ballt och helt underbart.. Resultatet när denna photoshoot nu sker kommer hamna i bloggen. Vill vara kreativ och få människor att säga Wow. Det är just det lilla jag strävar efter.


Young nation no revolution and no cause


Hey Mr

Det absolut bästa sättet att starta en dag på är nog med Disney channel på TVn och närvaron av en helt otroligt underbar människa.

 
Killen som aldrig darrar på läppen. Mr Softy <3


omfg


16 Mars 2011

Lycka. Dagen började skit. försov mig o hamnade i soffan istället för att dra mig mot skolan..hand cremen hamnade på badrums spegelns istället för på handen, kände mig allmänt o vacker i tråkiga kläder. Piggades upp efter skolan av fina Tuss. Och livet blev bara allmänt mycket finare liksom.

Påpekar snabbt att det var musikal igår på skolan! och efter förra årets fiasko musikal så var inte förväntningarna höga på årets musikal..Men förvånade blev vi allihopa när vi kollade på "Bz". Fint sjungande och duktiga actors!
BRA Bz gänget!


Det är fan inte klokt


Fäller en tår

En tanke till alla de som blivit utsatta i Japan efter tsunamin. 10 000 människor är anmälda försvunna.



Fast jag inte sett dig på så länge- tänker jag på dig ibland


Underbart väder igår. Och hela den tiden spenderades inne i stan med mina underbara stallbrudar + pojkvän till ena!
Vi hamnade först på 7eleven för att köpa kakor för att sedan sätta oss på en parkbänk i solen och låta tiden flyta förbi oss medan vi fortfarande var unga och glada!
Precis när vi va klara med fikapausen i parken ville Gabriella införskaffa sig lite nya tröjor men införskaffa sig istället vinterkräksjukan..har aldrig sett någon må så dåligt.. Älskade vän!
Fick med mig min Love hem sen på tåget, men började på dåligt efternågra timmar så fick säga hej då till honom. Tog i hjärtat det..I will make up for this!


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Saknar sommaren. Saknar verkligen allting med den! Flugorna är till och med saknade. Myggbett, glassfläckar på kläderna och lökringarna under armarna..
Sommarnätter med underbara människor.
Kan knappt vänta på sommaren längre


Put you out



Suprise me

I need you


You are the light on my shoulder





RSS 2.0