Små tankar om mig själv

Jag har kommit på att jag är en riktig tonåring. Inget jobb, ingen inkomstkälla utöver studiebidraget. Hinner verkligen inte. Sliter i skolan,åker till stallet, åker till gymmet träffar Andreas.
VAR FINNS TIDEN TILL ATT HA ETT JOBB?!
Jag får halvt panik över att jag inte har ett jobb, så nu ska jag göra nånting förändrande. Jag ska söka jobb, skaffa inkomst källa, gå ut skolan, ha kvar jobbet, ha kvar hästen, fortsätta gymma och fortsätta leva med min man!
Jag vill också känna att jag uppnår någnting med min vardag. Just nu känns det bara som om jag är lat och inte gör någonting.
Fan. Måste bli ändring på detta!!

Grattis till vuxenheten!

Grattis till vuxenlivet till Både min man och Jeppe!
Systemet myndiga!
Fast dom fyllde ju år i helgen..bättre sent än aldrig!

God morgon!

Har en lektion idag vid 14.00.... Har massa att göra innan det!
Ska Alldeles strax till gymmet och köra rygg och mage! kombinerar 4 ryggövingar + 3 magövningar med kondition i slutet av passet. Har aldrig haft en vidare kondition pga intresset till att träna den.. Men nu ska de bli andra bananer! Ska införskaffa mig bra ute skor och börja hänga i spåret 10 min från mitt hus!
Motivationen är på topp!

FETT

Bänkpress

Började: med 15 kg på stången
4 set. 8 reps.
Avslutade med:
20 kg på stången
2 set
7 reps
YEEEEEEEE BUDDY. Det tar sig nu! Va inte direkt jätte smart att smälla på 5 kg till i slutet av seten, men fan klarade de även fast det var i slutet! Fick sånt jäkla pepp på gymmet av en jätte trevli tjej jag aldrig träffat där tidigare! Blir så himla glad!!

Ma man, Grillmaster x3000

...Synd bara att Tobbe tog över grillen sen..
Blev rätt bra kväll ändå! Trots ogrillat och bränt kött!

FÖR VI....

...SKA TA STUDENTEN!!
Det börjar närma sig! Jag taggar järnet nu!!! Detta blev nog grädden på moset till att orka sista månaderna!!!

Trotsar solen och...

... ANVÄNDER MÖSSA

Lugn morgon = Lugn dag!

Tog sovmorgon imorse istället för att vara på gymmet till kvart i 8 sov jag istället till halv 8! Fruktansvärt skönt!
Funderar på att köra ett konditionspass ikväll, men det får isåfall bli efter både stallet och massa läxor! Måste komma ikapp lite!
Första reserv imorgon på Crossfit! Håller en tumme på att jag kommer med!!

Deg busy

Full rulle i helgen så inte haft tid med så mycket!
Eller njaa full rulle och full rulle... har legat och degat halva dagarna i sängen med Andreas så andra delen av dagen har blivit full rulle för att hinna med allting.
i lördags körde jag ett GRYMT spinning-pass med Tuss på morgonen. Kom hem och degqade några timmar i sängen med A. Körde därefter vidare emot stallet där det vankades träning med Sudden.
Söndag blev en vilodag med massa degande med A. Återigen.. Hann dock övningsköra och även köra lite galopp-intervaller med Sudden. Så måste säga att även jag fick lite vad-träning!
Imorgon väntas det ett rygg-mage pass på morgonen. Förhoppningsvis hänka Alissa på och muntrar upp morgonen! Funderar även på att köra ett spinning-pass till kvällen för att få svettas lite..!

Organiserad tid

Startade dagen med ett brutalt triceps & bröst pass med Alissa! Körde extra hårt med våra triceps och nu hoppas jag på en härlig värk när jag vaknar imorgon! :D
Båda hästarna är motionerades efter gymmet! Max a.k.a Biffen formligen exploderade av energi idag medans lillknodden Sudden var ofokuserad till den grad att det knappt var någon idé att rida!  Men vi ger oss inte!
Telefonen är trasig och jag har en fin lånetelefon med knappt några nummer på och ikväll kommer Gabbi över som precis startat sitt nya liv!
Snart är lovet slut! Längtar inte tillbaka till skolan då de kommer bli betydligt stressigare att hinna med allting...

RSS 2.0