Gårdagen var våran dag

Har inget nödvändigt att berätta.
Hängde på Bonden Bar igår kväll! DJ Christian Roman! det var dock oerhört coolt! slutade upp på donken en stund, vidare till V-tuna centrum o vidare till sängen med datan i knät. Lyckades till och med somna med datan i knät. skrev riktigt fint på chatten!

Kvällstid i skogen

Måste föra ett klagomål till SL som stänger av tågtrafiken nu på lördag och 3 veckor framåt emellan Kragstalund och Kårsta och ersätter med ersättningsbussar. Med andra ord. vi som ska till stallet måste åka ersättningsbussen som stannar på landsvägen, 30 min ifrån stationen som ligger 5 min ifrån stallet. Hur härligt kommer det inte vara att vandra genom kylan i 3 veckors tid för att komma till stallet? Klämma sig in på en överfull ersättningsbuss..Kommer bli 3 finfina veckor.

ALL star


Love in different ways


Klippte av mig en bit av håret...

...om ni undrade liksom...

Ska lätt bli katt


Torsdags häng

Vaknade tidigt idag av att jag hostade som en tok! Fick några små kväljningar av allt hostande.. Så blev inte så många timmars sovande inatt heller..
Men jag pallra mig upp till stallet och red ut på min lilla tok häst! Skällde ut 2 tanter som cyklade emot oss alldeles för snabbt.. Min häst är lite skraj för cyklar och deras säkerhetstänkande var extremt lågt.. Va tvungen att skälla på dom men får till svar "Men hästarna i stallet dä borta klarar det.." Ja okej så om du inte tycker skräckfilmer är läskiga så tycker ingen det? okej då vet jag.
alla är vi individer och tycker och känner olika..
Efter stallet mötte jag upp Gurra på en snabbfika innan han drog till jobbet!Fick en extremt skön tröja av honom som han aldrig använde!
Thanks 4 that :D

Fred & Kärlek

Fred & Kärlek! Saknar dig så mycket! saknar spyorna på gångvägen. de vinglande människorna. Ölburkar bredvid soptunnorna. Toalettpapper i träden.
Fina Fred & Kärlek

Gabbi!

Min fina vän!
Min alldeles för smarta och talangfulla vän!
Lycka till under Lag SM och slå skiten ur motståndarna!

we <3 it


Lill- lördag

God natt babes!
Sket i utgång ikväll. Vart så otagg under dagen på allt. Och sen skulle jag ju åka till stallet och fodra vid 9 så kändes inte som nån idé att pallra sig ut!
Min finfina Malin kom hem till mig och vi tröståt och hade mys på hög nivå! Det kallar jag Lill-lördag!!

RSS 2.0