oh oh ohh


-


-



Fastna direkt när jag hörde låten. Allt känns som om det hör till livet. Så man känner vid visa tidpunkter i livet.
Försöket att gömma tårar.


6 DAGAR KVAR!!

Sitter och tittar på peace&Loves spellistor för veckan! 6 dagar kvar sen är det off till Borlänge för fest i 5 dagar med SJUK musik! tagga nätter med underbara människor dagar fyllda med otrolig musik och konserver som lunch!

Är så sjukt galet taggad till 28! Det här kommer nog bli den bästa veckan på sommarlovet! Ska få se så många sjuka artister! Konserter är fan de bästa som finns! Lyckan och adrenalinet som pumpar under en spelning.. Helt SICK!!


dag 3


Cause when I was lonly you took a risk on me and all I can say is I won’t be the same again.


Bad day

Det blev en dåligt dag idag.. Vaknade tidigt genom svettigt efter att ha drömt knas drömmar. vaknade nästan gråtandes! Aldrig har jag vaknat upp o gråtit..

Känner mig omotiverad idag, tråkig, ledsen allt som inte är positivt ungefär!
chillar framför TVn så får jag se om jag tar mig ut i spåret och försöker springa bort allt dåligt.


2 my life



ÄNNU BÄTTRE! Cudi. seriöst. Ordlöst bra!


Make her say



Så jäkla bra!


Dag 1

Just nu skulle jag vilja åka iväg. Åka bort med vänner. Göra massa roadtrips. Rida långa uteritter med hästen. Kanske fett lame sagt att rida iväg och inte komma tillbaka på ett tag, men fan va skönt! Bara tänka på att komma så långt bort som möjligt och få spendera massa tid med finaste hästen ever. Skulle verkligen inte banga på att komma bort ett tag. Det gör bara ont överallt där jag tittar, för överallt finns det minnen, Underbara minnen, minnen jag vill utveckla, minnen jag vill skapa. Men så kommer det inte bli..
Tur att det blir Peace&Love snart. Sova i tält och försvinna in i musiken som kommer spelas,människorna runt omkring. Upplevelse för livet. Längtar till det!
10 dagar kvar bara. Sen slipper jag detta.

06-17


Help, Im alive

Just nu skulle det vara skönt att åka iväg. Åka iväg någonstans där man kunde sluta tänka och bara vara. Nånstans där man slapp bli påmind om hur det var.


-


Rock that body in that body


Okänd


Mumford and sons






Regn lite mer regn och juste glömde jag säga att det regna?



chillar i soffan med Wiz Kahlifa. Homiie numero uno! Ska kanske dra och kika när Carro springer ut i sina vrål snygga mössa också! Grattis till henne och alla studenter på Vallentuna gymnasium!


Tävling!

Lägger upp lite bilder från helgens tävling i Hallstavik!
4e plats i LB  med 65% och 60% i LA!






RSS 2.0