No more heartache

Inga mer värkande känslor i bröstet. Inga fler deprimerande dagar. Inga fler bråk.

Jag är lycklig nu. Sådär lycklig och glad att man tycker att snart kommer någonting hända som förstör denna lycka.
Fast allt går att komma igenom nu när jag är lycklig med den finaste människan.
Han som gör dagen genom att enbart visa sig i skolan, Han som kan få mig att spricka upp i ett leende genom att skicka ett sms som visar att han tänker på mig eftersom jag tänker på honom dygnet runt.
Han vars namn det är jag förknippar med kärlek i massvis.
 
Jag tror jag är kär
jag vet att jag är kär.



Sexy sexy



Skype under lektionstid.


Stockholm i mitt hjärta




The sun is shining far to bright right now

Jag är lycklig. Jag är verkligen riktigt lycklig just nu. Rakt igenom hela kroppen.
Vét inte riktigt vad jag ska göra för allt känns så bra. Nästan för bra. Rädd för att det ska komma nånting och sabotera allting.
Lyckligt rädd kan det nog kallas.


3 månader

Lycka är när du finns där.
Kärlek är när du är med mig.
Känner mig lyckligt lottad. Älskar varje minut. Varje sekund. Varje sms.

Nej åter till lite serious writing..
När man börja skolan och började lära känna människor som gick i trean, som började komma närmare en o bli en av ens närmaste vänner. De som man kan snacka om allt med. Man får träffa dem varje dag och komma ännu närmare... Så tar dom studenten. Lycklig som aldrig förr för deras skulle men ledsen för sin egen skull för de betyder verkligen att man inte kommer ses varje dag längre. Att man kommer slänga iväg sms ibland försöka hänga som vanligt men de blir ändå halvdant. saknar att ha dom i skolan..
Men nu i år! andra terminen i tvåan..ungefär 3 månader kvar till de nuvarande treornas student, då träder hon fram i livet och likt ett majestätiskt lejon kastar hon sig fram och in i mitt liv! Tänker på attde verkligen bara är 3 månader kvar för henne i skolan med mig! 3 månader alltså ungefär 75 dagar kvar då man kan peta ut henne från lektioner för att prata..Kommer inte vara detsamma när hon slutat.. Vem ska kasta vatten på de jag hatar och ge mig råd om livet för de gamla och visa?
 
Hoppas du känner dig träffad Nu Rotmos.



(Jag anser henne vara farlig för hälsan och beroende framkallande)


How could you be so heartless?

Ibland behövs ett avslut för att inse att det var det bästa man kunde göra. Hur jobbigt det än må vara och hur dåligt man än kommer må.. så kommer det alltid bli bättre.
Det är synd att man ska behöva förlora en som står en så nära just för att it´s easyer to hate then to love.


you know I never let you go


You know I need you
you kow I never let you go
I love you.


when life takes a turn








SAY ANYTHING



Jag uttrycker mig genom musik.


what goes up must come down





Vill lägga upp massvis med bra musik. Men inget vill sammarbeta med mig längre. inte ens mitt huvud. Är helt jävla nollställd gentemot allt.
Fan.


Trippin



Pigg jävel 93.
Dom där dagarna då man är för trött för att resa sig. Då man bestämmer sig för att ligga kvar i sängen o bara vara tills man måste springa till skolan. de va en sån dag idag. Fick spam sms om att de inte gick o ta sig till skolan för bussar o tåg gick inte! Litade helt på att alla tala sanning så utan att resa mig o kolla ut genom fönstret som är bredvid mig låter jag morgonen förflyta i ett töcken av sms,samtal och snö.

God morgon!


Bling bling dresses






RSS 2.0