I <3 horses

Jag älskar min häst ibland. Skulle rida ut med mamma idag.På väg bort från stallplanen så blir min häst skrämd och sticker rakt ut på en åker. Jag "sitter" eller snarare hänger lite löst på hans vänstra lovehandle ( vänster magsida) och när man väl hänger där så tänker mna alltid "FAN nu åker jag snart.." sen så kommer de andra man tänker "FAN jag kommer ju kunna sitta kvar! NÄCE!" sen så kommer verkligehetstänkandet "fan jag åker nu" och självklart åker man!
Men alla gör inte en sån snygg landning som jag gjorde idag!
jag åker av och landar i leran på rygg, glider av farten framåt och på nåt sätt så får jag fotfäste så tack vare farten så kommer jag upp på fötterna direkt efter landningen.
Tyckte det va rätt skillat gjort.
sen att jag hade bajs över hela ryggen efter det är ju en annan sak...


11-9

Oh jag e så satans trött!
Kom precis hem från stallet, hängde där i några timmar efter jag ridit. Chillade o träffade på vännerna Drangel ocj Julia. Känns som evigheter sen jag träffa dom! Fast de va väl typ.. inte så länge sen jag träffa Drangel iallafall.
Men nu sitter jag hemma med huvudvärk och ögonlocken känns bara tunga och redo för att  stängas. Vill ut ikväll o få lite energi!


Tjockis

Igår under eftermiddagen var jag ute och gick med en kompis runt skolan. Så får vi 50 m fram syn på världens bästa Tjockis! Han är inte tjock han är snarare långt ifrån tjock. Men vi börjar springa efter honom vi skriker hans namn samtidigt som vi springer. Till slut skriker jag TJOCKIS för att jag alltid kallar honom det. Då vänder han sig om och ser oss. Älskar att han tänker bort sitt namn och reagerar mer på tjockis!



musik <3



Det här lyssnar jag på. så sjukt bra...

4 september

And so he left again...
Min kära tog tåget för 1 timme sen hem. och imorgon åker han tillbaka till Gjimo...
Jag hatar att säga hej då till honom.
Vill redan att två veckor ska ha gått...

RSS 2.0